Aanmelding

 
Denk je bij mij aan het juiste adres te zijn? Je kunt je bij mij aanmelden door een mail te sturen met daarin een korte beschrijving van je klachten en je contactgegevens. Ik neem binnen uiterlijk 1 week contact met je op om kort na te gaan waar je tegenaan loopt en een afspraak te maken.
Helaas heb ik op dit moment geen ruimte meer voor cliënten die zijn doorverwezen naar de Specialistische GGZ omdat mijn praktijk erg vol zit. De wachttijd voor de Basis GGZ bedraagt ongeveer 12-20 weken.
Contactinformatie
Psychologenpraktijk Kranendonk
Praktijkadres: MC Parklaan, Parklaan 8, Boskoop
Telefoonnummer: 06-33799465
Email: praktijkkranendonk@gmail.com of: judith.kranendonk@extenzo.nu

 


 

Contact

   


   

  Beschikbaarheid en wachttijden

  Op dit moment bedraagt de wachttijd voor de Basis GGZ binnen mijn praktijk tussen de twaalf en twintig weken. Voor de Specialistische GGZ heb ik helaas een cliëntenstop.
  De maximale wachttijd tussen intake en behandeling is twee tot vier weken.
  De dagen waarop ik behandelgesprekken voer zijn op dinsdag en vrijdag tussen 9:00 en 17:00. Incidenteel is het mogelijk om op een avond af te spreken. Op de overige dagen ben ik goed bereikbaar per email.
  In geval van dringende zaken die niet kunnen wachten tot het volgende behandelgesprek, is het raadzaam om contact op te nemen met je huisarts of de huisartsenpost.
  Tijdens het zogenaamde Treekoverleg werd door de zorgaanbieders en zorgverzekeraars overeengekomen dat de maximaal aanvaardbare wachttijd voor een intakegesprek 4 weken is. Wanneer je de wachttijd in mijn praktijk te lang vindt kun je contact met mij opnemen of je verzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

   


   

  Kwaliteitsstatuut

  Om de kwaliteit van samenwerking tussen de overheid en de beroepsorganisaties van hulpverleners in de GGZ te bevorderen is een model kwaliteitsstatuut opgesteld. Op basis hiervan horen alle hulpverleners hun eigen Kwaliteitsstatuut op te stellen.

  De essentie van dit statuut is dat het voor jou als cliënt duidelijk wordt wat je kunt verwachten van je behandeling en welke eisen je aan je behandeling kan en mag stellen. Klik hier om mijn kwaliteitsstatuut inzien. Uiteraard kunnen we je vragen over mijn behandeling ook gewoon bespreken tijdens de behandelsessies, of per email of telefoon.