Aanmelding

Aanmelding

Denk je bij mij aan het juiste adres te zijn? Je kunt je bij mij aanmelden door je aanmelden door middel van het onderstaande contactformulier of door een mail te sturen op mijn beveiligde mailadres: judith.kranendonk@extenzo.nu met daarin een korte beschrijving van je klachten en je contactgegevens. Ik neem binnen uiterlijk 1 week contact met je op om kort na te gaan waar je tegenaan loopt, te bekijken of ik van betekenis kan zijn en om -indien ik ruimte voor nieuwe cliënten heb- een afspraak te maken.


Beschikbaarheid & wachttijden

Op dit moment (november 2023)  heb ik helaas een geen ruimte meer voor cliënten die zijn doorverwezen naar de Basis GGZ alsook naar de Specialistische GGZ omdat mijn praktijk erg vol zit. Ik heb dan ook helaas een cliëntenstop.
De maximale wachttijd tussen intake en behandeling is twee tot vier weken.
De dagen waarop ik behandelgesprekken voer zijn op maandagochtend en woensdagochtend, dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 17:00. Incidenteel is het mogelijk om op een avond af te spreken. Op de overige dagen ben ik goed bereikbaar per email.
In geval van dringende zaken die niet kunnen wachten tot het volgende behandelgesprek, is het raadzaam om contact op te nemen met je huisarts of de huisartsenpost.
Tijdens het zogenaamde Treekoverleg werd door de zorgaanbieders en zorgverzekeraars overeengekomen dat de maximaal aanvaardbare wachttijd voor een intakegesprek 4 weken is. Wanneer je de wachttijd in mijn praktijk te lang vindt kun je contact met mij opnemen of je verzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.


Crisis

Wat te doen in een crisis? U kunt op dinsdag en donderdag binnen kantooruren contact met de praktijk opnemen. Samen kijken we dan wat u op dat moment nodig heeft en of bijvoorbeeld de huisarts of crisisdienst ingeschakeld moet worden. Buiten kantoortijden is de praktijk gesloten. Op deze momenten neemt u bij crisis contact op met uw huisarts of de huisartsenpost. U kunt tevens contact opnemen met de hulplijn zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chatten via hun website. Voor meer informatie zie www.113.nl


Contactinformatie

Psychologenpraktijk Kranendonk
Praktijkadres: Henegouwernesse 3, 2741 LJ Waddinxveen
Telefoonnummer: 06-33799465
Email: praktijkkranendonk@gmail.com of: judith.kranendonk@extenzo.nu